Home

Coming soon: crowdfunding: “een keuken voor Lhiving”

Een gezellige avond na een doordeweekse werkdag, is voor de 2000 dak- en thuislozen in Brussel helaas een droom. Aanschuiven in een kaal daklozenrestaurant of het bij elkaar gebedeld geld besteden aan fastfood is voor hen een realistischer avondritueel.

Crowdfunding project: een nieuwe keuken

Daar willen we bij Lhiving vzw iets aan doen. Het plan: onze oude bureelruimtes ombouwen naar twee degelijke tweekamerappartementen. Daar hoort ook een goed uitgeruste keuken bij. Hiervoor willen we beroep doen op jouw steun, via een crowdfundingproject dat in september van start gaat. Ons streefdoel is om 3500 euro in te zamelen, iedere gift is dus meer dan welkom. Het idee van crowdfunding gaat uit van een alles of niets principe. Ons project wordt alleen gefinancierd als we de doelstelling voor financiering bereiken of overschrijden.

Hoe kan je ons project mee helpen financieren?

Ons crowdfunding project gaat van start op 1 september 2016. Vanaf dan kan je ons terugvinden op Ululehttps://nl.ulule.com/discover/

Een dikke merci

Indien we het eindbedrag halen, gaan de verbouwingen van start en kan je via de site de vorderingen volgen. In ruil voor jouw bijdrage willen wij je ook op gepaste manier bedanken:

  • Wanneer je € 10 schenkt, ontvang je van ons een dikke merci, een nieuwsbrief en een uitnodiging voor ons twintig jarig bestaan*.
  • Na een schenking van € 25, ontvang je van ons een dikke merci, een nieuwsbrief en krijg je op onze feestelijkheden* een gratis glas wijn.
  • In ruil voor een schenking van € 50 euro ontvang je een dikke merci, een nieuwsbrief, een gratis fles wijn tijdens ons twintig jarig bestaan*.
  • Een schenking hoger dan € 150 zal bedankt worden met al het voorgaande en een geanimeerde wandeling in de Noordwijk, gevolgd door een ‘wereldkeuken’-diner in onze nieuwe keuken, bereid door onze cliënten.

* Dit jaar bestaan we twintig jaar en dat gaan we vieren op 9 december in GC De Markten.

Hopend op jouw bijdrage starten wij de voorbereidingen van ons project.

Met vriendelijke groet,

Annelies Vangoidsenhoven

Coördinator Lhiving

www.lhiving.be